Dobro došli

Dobro došli na službenu stranicu tvrtke L.-RING d.o.o.

Ovdje možete saznati više o nama i našim uslugama. Nadamo se da ćete posjetom na našu web stranicu pronaći osnovne informacije.

Za sva detaljnija pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona koji se nalaze na stranici pod kontakt ili putem kontakt obrasca koji se nalazi pod upit.


Politika privatnosti - Izjava o zaštiti osobnih podataka

L.-RING d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima klijenata na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o klijentima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o klijentima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obvezujemo se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti podataka, NN br. 103/2003 i 118/2006. Svi djelatnici L.-RING d.o.o. i njihovi poslovni partneri su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Zaštita vaših osobnih podataka znači da:
* nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
* vaš kontakt i osobne podatke nećeno nikada dati bilo kojoj trećoj strani
*vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu